De locatie DOK H2O is niet meer beschikbaar.

DOK H2O is verkocht en op deze locatie komt een leuk nieuw bedrijf. Voor meer informatie: mail naar info@dokh2o.nl

Feestje bij DOK H2O

Hoi feestvarken!

Door de corona maatregelen is op het moment helaas niet alles mogelijk. 

Maar.... wij beschiken over 2 eigen ruimtes en een 3e ruimte die via onze zaal bereikbaar is. Ook is er veel mogelijk via ons nieuwe concept HOK bij DOK.

Neem contact met ons op via het contactformulier en onze eventmanagers denken graag mee. 

 

Ben je jarig, is het jullie jubileum of ben je geslaagd en vind je het tijd om eens een groot knalfeest te geven? Dan biedt DOK H2O wellicht de uitgelezen mogelijkheid. In de zalen van DOK H2O kan een mooi feestje worden gebouwd, een feest wat mensen niet snel zullen vergeten! De warme en persoonlijke sfeer van DOK H2O zorgt ervoor dat iedereen zich snel thuis voelt. Type feesten en partijen die bij DOK H2O gegeven worden:

 

 

Sfeerimpressie DOK H2O

Neem een kijkje in ons album voor een sfeerimpressie of stap virtueel binnen met de 360 rondleiding!

 

Themafeesten

Denk aan het geven van jouw eigen themafeest wat bij jou past. Wat dacht je van een tropische bar met cocktails of een dampende salsa-club?  Samen met DOK H2O bepaal jij hoe het eruit moet komen te zien, zodat het een sfeer wordt die volledig bij jou past. Wij zorgen voor een bijpassende catering.

 

Neem contact op

Graag gaan we met je in gesprek over je wensen en denken met je mee over de invulling. Omdat we veel feesten en partijen faciliteren bij DOK H2O kunnen we goed meedenken. Zo kennen we DJ’s die wellicht geschikt zijn voor je feest en kunnen we de juiste catering aanbieden die past bij het feest. Neem contact met ons op.

 

Benieuwd naar alle faciliteiten?

Kijk op deze pagina met overzicht aan faciliteiten bij DOK H2O. Lees hier meer over de mogelijkheden voor vergaderen bij DOK H2O.

 

>> Ga naar het overzicht aan mogelijkheden bij DOK H2O.