Consumptiemunten

Tijdens events van DOK H2O maken wij gebruik van onze eigen consumptiemunt.

Deze munten zijn geldig tijdens het event waar die munt verkocht wordt. Let op, diverse evenementen = diverse kleuren munten. 

Munt Clubmiddag Sixties Alive: Vanaf Oktober 2018 verkopen wij onze Rode Munten ( en Gele ) 

Geldigheid van munten staat op de verkoop muntenlijst beschreven.

1 jaar voorafgaand aan wijzigingen, zullen wij dat aangeven op deze website. 

Klik hier voor het officiele statement, die ook bij de verkoop van de munten hangt.

 

Munt DOKFEVER: vanaf Januari 2019 verkopen we onze Groene Munten ( en Zilver ) 

 

Bij events in DOK H2O die georganiseerd worden door externe partijen, gelden er vaak andere munten. Die munten zijn dan alleen tijdens dat event op die dag geldig. Natuurlijk wordt ook dat op de verkooplijst van die munten gecomminiceerd. 

 

 

( Oude tekst over de oude munten: De huidige consumptiemunten ( blauw en wit ) zijn geldig t/m 2018.

Vanaf 2019 zullen wij nieuwe munten verkopen en daarmee zijn de huidige munten niet meer geldig. ) 

 

 

Huisregels Gasten & Veilig Uitgaan 

Onze medewerkers: Wij werken met mensen. 

Wij verwachten respect voor onze medewerkers. Zij zijn er om onze ( en uw )  gasten een fijne tijd te bezorgen.

Geef hen dus de ruimte om fijn te kunnen werken. 

Ieder mens heeft emoties, maar Agressie en Minachting t.o.v onze medewerkers en andere gasten wordt niet getolereerd. 

 

DOK H2O is aangesloten bij de KVU ( Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan ) 

Klik HIER voor meer informatie

Let op: Ook tijdens besloten reserveringen

 

DOK H2O houdt zich aan de door de wet gestelde regels ( mbt gezond gedrag, drank- en drugsgebruik ) Drugsgebruik en alcohol-misbruik worden niet toegestaan. 

<18 NIX: De wet verbied jongeren onder de 18 jaar het gebruik van alcohol. Dit geldt ook tijdens onze besloten feesten. Wij schenken jongeren onder de 18 jaar geen alcohol. Andere gasten in ons bedrijf mogen dat ook niet doen. Dat betekend dus ook dat ouders hun kinderen geen alcohol mogen geven in ons bedrijf ( inclusief terras )

 

Portret-recht

DOK H2O plaats foto's op haar social media kanalen.

Wij zullen tijdens besloten reserveringen ( prive en zakelijk ) geen foto's maken waarop gasten en/of bedrijsnaam herkenbaar in beeld zijn, behalve wanneer dit vooraf besproken is en/of toestemming voor gegeven is.

Indien u toch een foto van uzelf tegenkomt en wenst dat deze verwijderd wordt, neem dan contact met ons op. Wij zullen de door ons geplaatste foto of video verwijderen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat een andere gast een foto heeft geplaatst. Voor zover mogelijk doen wij natuurlijk ons best op deze ongewenst geplaatste foto te laten verwijderen van onze social media kanalen. 

Tijdens publiekstoegankelijke events zoals optreden van live-muziek worden zichtbaar foto's en/of video's gemaakt. Indien u niet wenst dat dit gepaatst wordt, meldt u dan direct bij de desbetreffende fotograaf. 

Wij vragen u ook respect te hebben voor de privacy van andere gasten en onze medewerkers. Stiekem foto's maken van andere gasten en/of medewerkers wordt niet gewaardeerd/geaccepteerd.

 

Foto's op gedrukte media: Wij zullen niet zonder toestemming foto's gebruiken met daarop herkenbare gezichten in gedrukte media. 

Wij houden met zoveel mogelijk zorg rekening met alle privacygevoelige uitingen, maar vinden het wel leuk om te laten zien hoe leuk het is bij DOK H2O :) . Mocht u tips hebben, dan horen wij dat natuurlijk graag.

 

Privacy verklaring

Klik  voor onze privacyverklaring.

 

Bescherming eigendommen

Alhoewel DOK H2O het natuurlijk niet tolereerd dat mensen hun niet-eigendommen meenemen,gebeurd het tijdens dolle bui weleens dat gasten verkeerde jassen of dergelijke meenemen.

DOK H2O is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte eigendommen van gasten.

Wij zullen uiteraard onze uiterste best doen om eventueel verloren spullen weer te vinden. 

 

Gehoorbescherming

Draag tijdens onze evenementen of feesten met live-muziek gehoorbescherming.

Er wordt boven 80 DB gedraaid/gespeelt, ( met in achtneming van de wettelijke bovengrens.)

Geen eigen gehoorbescherming mee? Bij de bar zijn onze oordopjes te koop. Heeft u kiddies mee? Zorg dat hun gehoor beschermd is!

Huisdieren hebben ook oortjes die beschadigd kunnen raken. Wij gaan er vanuit dat u uw huisdier thuislaat wanneer dat kan en dat u zich bewust bent van schade die ook zij kunnen oplopen.  

 

Algemene Voorwaarden 

Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden.

 

Annuleringsvoorwaarden

Indien er een reservering wordt geplaats bij DOK H2O, gelden er annuleringsvoorwaarden. Dat geldt uiteraard ook voor eventuele tafelreserveringen. De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden.