Welkom op de website van DOK H2O!

DOK H2O is een evenementenlocatie gelegen in het Havenkwartier Deventer. Voor besloten partijen en events opent DOK H2O haar deuren. Denk hierbij aan trouwfeesten, zakelijke bijeenkomsten, evenement of feestje: voor welk event je ook maar een locatie nodig kan hebben om grotere groepen mensen te ontvangen. Op deze website informeren wij je over allerlei mogelijkheden. 

 

Onze Werkwijze

Jij hebt een idee? Wij de locatie, de producten, het team en de kennis. Wij inventariseren eerst jou wensen. Dit kan telefonisch of tijdens een afspraak op locatie. Aan de hand van die wensen stellen wij een arrangement samen. Op de contactpagina vind je een contactformulier waar je jou aanvraag mee kan toesturen, daarnaast staan we je ook graag telefonisch te woord of per e-mail, contactgegevens staan tevens op de contact-pagina.

 

Persoonlijke aanpak

DOK H2O is een unieke locatie. Naast de opties die op deze website zijn toegelicht zijn er tal van andere mogelijkheden. Dus schroom niet, neem gerust contact met ons op. Het team van DOK H2O kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, we maken van ieder event een bijzondere gebeurtenis en denken ook in het traject voorafgaand aan het event graag mee.

 

Kies hieronder waar je meer over zou willen lezen. 

 

         

 

 

>> Doe een Virtuele Tour door DOK H2O

>> Bekijk het overzicht aan faciliteiten van DOK H2O

>> Open de foto-pagina voor een sfeerimpressie van DOK H2O