Trouwen bij DOK H2O

Hoi toekomstig bruidspaar!

Door de corona maatregelen is op het moment helaas niet alles mogelijk. 

Maar.... wij beschiken over 2 eigen ruimtes en een 3e ruimte die via onze zaal bereikbaar is. Ook is er veel mogelijk via ons nieuwe concept HOK bij DOK.

Neem contact met ons op via het contactformulier en onze eventmanagers denken graag mee. 

 

Bij DOK H2O weten we hoe bijzonder deze dag voor jullie is. Het is de dag die je altijd bij zal blijven en wat veel organisatie vraagt. Welke sfeer willen jullie op je trouwfeest? Wat voor soort taart vinden jullie lekker? Wie gaan jullie uitnodigen? Veel vragen en veel uitproberen! DOK H2O fungeert al jarenlang als een trouwlocatie. Sfeer en inrichting worden als uniek bevonden. Daarnaast biedt DOK H2O verschillende trouwarrangementen die altijd in samenspraak gaan met maatwerk, op basis van jullie wensen.

 
Wat DOK H2O kan bieden voor jullie bruiloft:

 

Trouwen bij DOK H2O

 

DOK H2O is nét even anders dan andere locaties. Door de ligging in het Havenkwartier in Deventer geeft het een unieke ervaring. Bruidsparen kiezen voor DOK H2O om redenen als ‘een ontspannen en informele sfeer’ of ‘warme en speelse inrichting waar mensen zich op hun gemak voelen’. Of het nu gaat om een ceremonie met aansluitend avondfeest, of een intieme borrel nadat je samen op een klassieke locatie het jawoord hebt gegeven: mogelijkheden te over. DOK H2O beschikt over twee (te combineren) zalen, beiden met een bar en tap, drankvergunning en discolichten.

 

Neem een kijkje in ons album voor een sfeerimpressie of stap virtueel binnen met de 360 rondleiding! Nieuwsgierig geworden? Bel ons en maak een afspraak, we verwelkomen je graag!

 

Ceremonie bij DOK H2O

DOK H2O is een geregistreerde trouwlocatie van de Gemeente Deventer. Lees hier meer over jullie ceremonie bij DOK H2O.

 

Avondfeest van jou bruiloft bij DOK H2O

Hebben jullie reeds een mooie ceremonielocatie gevonden en zijn jullie nog op zoek naar een plek voor een knallend avondfeest? Een gezellige borrelavond of een spetterend dansfeest: DOK H2O tovert zich ‘s avonds om in de ware locatie voor jullie avondfeest. Een podium voor speeches met microfoon, een projectie met foto’s van het bruidspaar op de wand die gedurende de avond doorloopt terwijl zo nu en dan een bittergarnituur wordt uitgedeeld; allemaal mogelijkheden die bijdragen aan jullie feest. Vraag ons gerust om een geschikte DJ, DOK H2O werkt al jaren samen met verscheidene DJ’s die perfect zijn voor trouwfeesten.

 

Bruiloftscatering door DOK H2O

De keuken en bar van DOK H2O kan veel voor jullie dag betekenen. Een mooi en lekker welkomstdrankje voor de gasten die binnenkomen, fingerfood na de receptie, een diner- of lunchbuffet, en natuurlijk: taart! Er is van alles mogelijk. Neem een kijkje op onze pagina met inspiratie voor catering. Trouwens, DOK H2O beschikt over een drankvergunning.

 

DOK H2O denkt mee: wat dacht je van ZONDAG?

Ook voor een intieme ceremonie met een gezellig borreltje of kopje koffie kunnen jullie bij DOK H2O terecht. Een bescheiden feestje met jullie ‘inner-circle’ is iets wat we graag faciliteren. De opties en combinaties zijn bijna oneindig, dus wanneer jullie ideeën hebben: neem eens contact met ons op, kom langs en bespreek jullie wensen.

 

Themabruiloft

DOK H2O loves themabruiloften!!! Lees meer op de pagina over themabruiloften.

 

Goed om te weten voor jullie trouwfeest
 • DOK H2O is een geregistreerde trouwlocatie in de Gemeente Deventer
 • Er is voldoende parkeergelegenheid
 • DOK H2O ligt in Deventer, aan de A1, vijf minuutjes rijden van de afslag
 • DOK H2O beschikt over een drankvergunning
 • Er is een mindervalide toilet aanwezig
 • Gastgericht team staat voor u klaar
 • 20 tot 250 gasten kunnen bij ons terecht
 • Bekijk een totaaloverzicht van de faciliteiten

 

 

Leuk om te weten voor jullie trouwfeest
 • DOK H2O ligt aan een werkzame binnenhaven, soms liggen hier schepen... Bootjes kijken?
 • Het Havenkwartier is dé plek voor creatief Deventer, omringt door creatieve ondernemers, maakt een bijzondere sfeer
 • Niet één, maar wel twee discoballen hangen bij ons klaar om op jou feest te schitteren
 • Festival-sfeer is een woord waar DOK H2O vaak mee wordt geïdentificeerd door bruidsparen
 • DOK H2O wil samen met jullie deze onvergetelijke dag helemaal eigen maken

 

Neem contact met ons op voor een afspraak!