De locatie DOK H2O is niet meer beschikbaar.

DOK H2O is verkocht en op deze locatie komt een leuk nieuw bedrijf. Voor meer informatie: mail naar info@dokh2o.nl

Themabruiloft bij DOK H2O

DOK H2O loves themabruiloften!!! Mogelijkheden voor de ceremonie of inspiratie voor een themabruiloft, of andere gerelateerde informatie, bezoek deze pagina’s:

 

 

Themabruiloften

Droom jij van een vintage bruiloft in industriële sfeer? Of juist een bruiloft met een rauw Rock’N Roll randje? Dan is DOK H2O de perfecte locatie om jullie veel betekende ja-woord te zeggen of een knallend feest te geven.

 

Bohemien

Witte bloemenkrans in de haren, gedrapeerde satijnen doeken in warme kleuren, jars als glazen en krijtbordjes met jullie namen erop. Bloemen galore en relaxte muziek op de achtergrond, lange tafels voor het diner. Jullie gaan voor het meest romantische thema op jullie romantische dag.

 

Festivalbruiloft bij DOK H2O

DOK H2O en het themawoord Festival zijn een voordehandliggende combinatie. Het terrein waar DOK H2O zich bevindt is goed geschikt voor festivals die dan ook gedurende het jaar veelal plaatsvinden. Foodtruck met biologische hapjes en een felgekleurde cocktail? DOK H2O kan zelf of in samenwerking met bekende cateraars jullie bruiloft in festivalsferen omtoveren.

 

Rock ’n Roll

DOK H2O schuwt geen gitaren en bands. We maken graag de vloer leeg voor een dansende massa, zodat gasten uit hun dak kunnen gaan op echte Rock 'n Roll muziek!

 

Inspiratiebeelden als start

Mochten jullie al op het internet of Pinterest gezocht hebben naar een stijl, neem alle ideeën en inspiratiebeelden mee, dan denken wij graag mee. Van idee tot uitvoering, hier ben je aan het juiste adres om jullie dag helemaal eigen en uniek te maken.

 

Neem contact op

Wij ondersteunen graag om het thema voor jullie bruiloft te ontwikkelen. Neem contact met ons op voor een afspraak!

 

Sfeerimpressie DOK H2O

Neem een kijkje in ons album voor een sfeerimpressie of stap virtueel binnen met de 360 rondleiding!