Zakelijke bijeenkomst bij DOK H2O

Wanneer u op zoek bent naar een inspirerende en onderscheidende locatie voor een zakelijke bijeenkomst of een evenement, als:

 

DOK H2O is een locatie die nét even anders is. Dit helpt om wat meer buiten de gebaande paden te treden en te ontsnappen aan de alledaagse 'sleur'. Wij bieden volledig ingerichte en sfeervolle ruimtes, voorzien van audio- en visuele middelen waaronder:

  • Beamers
  • Complete geluidsinstallaties 
  • Microfoon (draadloos)

Kijk HIER eens ROND voor een sfeerimpressie van de verschillende mogelijheden.

Flexibel in te richten zaal

Door de industriële sfeer van ons pand, de huiselijke inrichting en ons professionele team onderscheidt DOK H2O zich. Of het nu een vergadering of een personeelsfeest met DJ, open bar en een dansvloer: de zalen zijn flexibel in te richten. Ook denken wij graag mee over hoe uw doelstellingen van de bijeenkomst kunnen worden behaald. 

 
Onderscheidende sfeer

Met name zakelijke groepen zijn vaak verrast door de inspirerende sfeer en mogelijkheden van onze locatie. Speciaal voor de zakelijke markt hebben we arrangementen samengesteld, maar maatwerk blijft bij ons de rode draad. Bekijk deze fotopagina voor een sfeerimpressie of bekijk de virtuele tour door DOK H2O.

 
Maak een afspraak en kom langs!

Benieuwd naar de mogelijkheden of arrangementen voor een zakelijke bijeenkomst? Bel voor een afspraak of stuur een e-mail!

 
Ervaring en service

Bij DOK H2O is altijd een gastheer- vrouw aanwezig, zodat wij ook op vragen op de dag zelf direct kunnen inspelen. Daarnaast zijn er uiteenlopende cateringmogelijkheden (klik hier voor catering-inspiratie) en beschikt de locatie over een volledige drankvergunning.

Hier vind je een overzicht aan alle faciliteiten bij DOK H2O.

 
Ook handig!
Ligging: aan de snelweg 

DOK H2O is gelegen in het industriële Havenkwartier van Deventer, aan de autosnelweg de A1, slechts enkele minuten rijden na de afslag. Afhankelijk van wat er gaande is op het Havenkwartier, is er vaak parkeergelegenheid in het gebied.

 
Vrienden van DOK H2O

Het Havenkwartier in Deventer zit vol ondernemers en toffe locaties waar veel mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een workshop graffiti-spuiten bij EGD tijdens een teambuilding dag of een workshop theater in Het huis van de Amateurkunst (ook bekend als Theaterschip). Wij denken graag met je mee en kunnen samen een vernieuwende invulling aan uw zakelijke bijeenkomst geven.