Personeelsfeest bij DOK H2O

Een belangrijk ingrediënt voor een goed feest met uw medewerkers is de locatie. Andere belangrijke elementen zijn goede muziek, lekker eten en drinken en eventuele entertainment. DOK H2O heeft beschikking tot deze ingrediënten of kan u in contact brengen met haar connecties. Het team staat garant voor een memorabel personeelsfeest. Regelmatig ontvangt DOK H2O gasten voor een:

 

 • Personeelsfeest
 • Jubileum
 • Afscheidsreceptie
 • Kerstborrel
 • Receptie

 

Een borrel of receptie

Voor een jubileum, een afscheidsreceptie, een kerstborrel of andersoortige recepties is DOK H2O een ideale locatie. Allereerst is DOK H2O goed bereikbaar, gelegen aan de A1 en is er parkeerplek voor de deur en in de omgeving. Ook met het openbaar vervoer is DOK H2O prima te bereiken. Onze warme sfeer en inrichting maakt de locatie van DOK H2O onderscheidend. Kijk in ons album voor een sfeerimpressie of bekijk de Virtuele Tour door DOK H2O.

 

Ingericht voor een avondfeest

De zalen van DOK H2O bieden plek voor avondfeesten variërend van 20 tot zo’n 300 personen. Voor een afdeling of kleinbedrijf is er plek in onze intieme foyer met eigen bar, geluidsinstallatie waar een gezellig personeelsfeest kan plaatsvinden. Voor grote feesten stelt DOK H2O haar grote zaal beschikbaar. De foyer en grote zaal zijn tevens te combineren waardoor geheel DOK H2O zich omtovert tot feestlocatie.

 

De organisatie van het personeelsfeest

DOK H2O biedt verschillende arrangementen voor personeelsfeesten, zowel voor een receptie op de vrijdagmiddag als ook voor een diner met aansluitende borrel of een avondfeest. De locatie is voorzien van alle nodige faciliteiten en een drankvergunning. Graag gaan we met u in gesprek, wij denken met u mee. We kunnen aan de hand van onze ervaring ook suggesties doen om u een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren. Bezoek de pagina voor cateringmogelijkheden om inspiratie op te doen.

 

Ideeën voor een personeelsfeest bij DOK H2O

Een themafeest kan een leuke belevenis zijn. Wat dacht je van een tafels met croupiers, rollende dobbelstenen, een vraag- en antwoordspel onder het genot van overheerlijke fingerfood gerechten.

 

Benieuwd naar meer faciliteiten?

Kijk dan op deze pagina met overzicht aan faciliteiten bij DOK H2O. Lees hier meer over de mogelijkheden voor vergaderen bij DOK H2O, of andere zakelijke bijeenkomsten.

 

Daarom het personeelsfeest bij DOK H2O
 
 • Een toffe feestlocatie voorzien van alle faciliteiten
 • Goed bereikbaar en centraal gelegen
 • Inspirerend en een ontspannen sfeer
 • Informele sfeer met bar en drankvergunning
 • We denken graag met u mee om het onvergetelijk te maken
 • Maatwerk in catering om het leukste feest voor u te organiseren

 

Vragen of interesse?

Neem contact met ons op! Of bekijk de 360 graden foto's.

 

>> Ga terug naar de pagina over Zakelijke Bijeenkomsten.