Seminar bij DOK H2O

Locatie en haar faciliteiten zijn, naast de inhoud natuurlijk, de sleutel tot succes van een gelsaagde seminar. Denk van te voren goed na over wat belangrijk is, hoeveel personen er zijn en welk doel u wilt bereiken. Zodra u zo ver bent: neem gerust contact op met het team van DOK H2O, dan maken we een afspraak en laten we de mogelijkheden van onze locatie zien.

 

Met name bij een bijeenkomst als een seminar kan een warm aangeklede locatie bijdragen aan tussentijdse ontspanning en een gesprek. Vaak is dit van toegevoegde waarde voor de genodigden, wat zich zal uiten in een efficiënte en plezierige dag. DOK H2O biedt maatwerk voor catering gedurende de dag- en/of avond uit eigen keuken.

 

Zalen

DOK H2O biedt twee zalen die door een tussendeur te koppelen zijn. Daarbij zijn de buren van DOK H2O een goede aanvulling op zaalruimte, Het huis van de Amateurkunst (ook bekend als het Theaterscip) biedt namelijk tevens een theaterzaal met een tribune.  

 

Faciliteiten voor een Seminar

Alle zalen zijn voorzien van audiovisuele systemen waaronder een kwalitatieve beamer, stabiele wifi, moderne geluidsinstallatie met microfoon. Er is een mindervalide toilet is aanwezig en parkeergelegenheid voor de deur en directe omgeving. DOK H2O biedt altijd een gastheer-/-vrouw aan die gedurende de seminar kan assisteren waar nodig en op vragen kan inspelen die ter plekke ontstaan.

 

Arrangementen, catering en maatwerk

Voor Seminars, of andere type zakelijke bijeenkomsten, hebben we een aantal arrangementen samengesteld, echter is geen seminar hetzelfde en gaan wij graag met de organisator(en) om tafel om samen tot een mooie uitvoering te komen. De juiste catering, een drankarrangement op maat en dag invulling en inrichting van de zalen zijn allemaal aspecten waarin we flexibel zijn en veel mogelijk is. Kijk hier voor inspiratie voor de catering.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!

Benieuwd naar de mogelijkheden of arrangementen voor een uw seminar, wilt u de zalen eens zien en de cateringmogelijkheden bespreken? Bel voor een afspraak of stuur een e-mail!

 

Hier vind je een totaal-overzicht aan alle faciliteiten bij DOK H2O, of bekijk deze fotopagina voor een sfeerimpressie of open de Virtuele Tour door DOK H2O.

 

P.S.

 

Ligging: aan de snelweg met voldoende parkeergelegenheid

DOK H2O is gelegen in het industriële Havenkwartier van Deventer, aan de autosnelweg de A1, slechts enkele minuten rijden na de afslag. Verder is er over het algemeen parkeergelegenheid, afhankelijk van wat er gaande is op het Havenkwartier. Ook met het openbaar vervoer is DOK H2O prima te bereiken.  

 

Vrienden van DOK H2O

Het Havenkwartier in Deventer zit vol ondernemers en toffe locaties waar veel mogelijk is. Om uw seminar een creatieve invulling te geven is er veel mogelijk op het kwartier. Een workshop graffiti-spuiten bij EGD of clinic trampolinespringen bij Bounz bijvoorbeeld. Op de website van het Havenkwartier vind je meer informatie.

 

Lees meer:

 

>> Ga terug naar de pagina over Zakelijke Bijeenkomsten.