DOK H2O als vergaderlocatie 

De locatie van een vergadering kan een grote invloed hebben op het behalen van de doelstelling van een bijeenkomst. Vergaderen op een externe locatie is niet voor niets een veelgebruikte manier om ‘even uit de normale omgeving stappen’ en zodoende tot nieuwe inzichten te komen. 

 

Inspirerende en verrassende vergaderlocatie

DOK H2O biedt een inspirerende vergaderlocatie. Gasten omschrijven DOK H2O met woorden als 'lekker ontspannen', 'een vrolijk huiskamergevoel' en 'vriendelijk en verwelkomend'. 

Daarnaast ligt DOK H2O in het ruwe havenkwartier aan een binnenhavenarm waar dikwijls schepen rusten. Het oud-industriële stadsdeel huisvest veel creatievelingen en ondernemers. Kijk in ons album voor een sfeerimpressie of klik hier voor de Virtuele Tour door DOK H2O

 

Vergaderarrangementen op maat

DOK H2O biedt complete vergader-arrangementen aan. Dit kan zijn voor een dagdeel, een dag en/of een uitloop naar de avond met borrel of receptie. De vergaderpakketten zijn voorzien van catering en een gastvrouw- of heer gedurende de bijeenkomst. DOK H2O denkt graag met u mee, dus bel gerust en maak een afspraak, dan bespreken we graag de mogelijkheden. Bezoek de inspiratie-pagina voor cateringmogelijkheden.

 

Praktische vergaderlocatie

DOK H2O biedt twee zalen die te combineren zijn voor groepen van 20 tot 250 personen. De zalen zijn voorzien van audiovisuele middelen als een beamer, geluidsinstallatie, wifi en microfoon. De inrichting van de zalen kan in verschillende opstellingen worden klaargezet. U krijgt bij DOK H2O verse koffie en thee en we beschikken over een drankvergunning voor de eventuele borrel. Parkeergelegenheid is aanwezig in het Havenkwartier en omgeving, u rijdt zo van de A1 naar ons toe binnen 5 minuten. Ook met het openbaar vervoer is DOK H2O prima te bereiken.  

 

Samenvattend, DOK H2O als vergaderlocatie is…

… goed bereikbaar en centraal gelegen

… inspirerend 

… praktisch, met parkeergelegenheid voor de deur en omgeving

… persoonlijk, met gastvrouw of -heer die voor u klaarstaat

… goed voor de innerlijke mens, met goede catering en lekkere koffie

… compleet met alle faciliteiten.

 

Benieuwd naar meer faciliteiten?

Kijk dan op deze pagina met overzicht aan faciliteiten bij DOK H2O. Lees hier meer over de mogelijkheden voor workshops of andere zakelijke bijeenkomsten. Klik hier voor een 360 graden tour door de locatie.

 

>> Ga terug naar de pagina over Zakelijke Bijeenkomsten.