Workshop bij DOK H2O

Een workshop op een inspirerende locatie kan een grote bijdrage leveren aan de samenwerking van een team. Praktisch leren en doen kan de dagelijkse gang van denken en doen doorbreken. Een ruimte moet kunnen faciliteren en het moet uiteraard comfortabel zijn voor het team om de doelen van de workshop te behalen.

 

DOK H2O biedt ruimte voor workshops

In combinatie met vergader- of receptiegelegenheid biedt DOK H2O graag haar locatie aan voor een workshop voor groepen. DOK H2O biedt twee zalen die beschikbaar kunnen worden gesteld voor verscheidene workshops, cursussen, of praktijklessen. Alle ruimtes zijn voorzien van een eigen toiletgroep en audiovisuele middelen als een beamer, geluidsinstallatie met microfoon en wifi. De ruimtes zijn flexibel in te richten en zal altijd een gastvrouw of -heer voor u aanwezig zijn om u ter plekke te assisteren.

Kijk hier voor enkele sfeerbeelden of bekijk de Virtuele Tour door DOK H2O.

 

Grote groepen? DOK H2O werkt samen met haar buurman, Het huis voor de Amateurkunst (ook bekend Theaterschip), neem contact met ons op voor uw aanvraag.

 

Een dag(deel) met workshops bij DOK H2O

DOK H2O biedt maatwerk wanneer het gaat om de organisatie van workshops. Dit houdt in dat we graag met u in gesprek gaan over wat uw wens is en hoe DOK H2O een mooi arrangement voor u kan samenstellen. Na de workshop(s) kan er bijvoorbeeld geborreld worden, DOK H2O beschikt over een drankvergunning, of kan er gebruik worden gemaakt van een lunch of diner. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk hier enkele inspiratiebeelden voor de catering.

 

Workshops bij de vrienden van DOK H2O

DOK H2O ligt in het Havenkwartier, de plek waar creatief Deventer is gevestigd, denk aan kunstenaars, een graffiti-artist, het Kunstenlab, het Theatership dus, een skatebaan, ga zo maar door. Mocht u nog geen invulling hebben voor uw workshop (of teambuilding-dag bijvoorbeeld), dan denken wij graag met u mee over hoe DOK H2O in combinatie met haar vrienden op het Havenkwartier een programma voor u kan samenstellen.

 

Benieuwd naar meer faciliteiten?

Kijk op deze pagina met overzicht aan faciliteiten bij DOK H2O. Lees hier meer over de mogelijkheden voor vergaderen bij DOK H2O. (bekijk hier 360 graden foto's)

 

>> Ga terug naar de pagina over Zakelijke Bijeenkomsten.